Back2school:
end-of-summer event
voor leerkrachten

Ben je klaar om je leservaring naar een hoger niveau te tillen? Kom dan naar ons inspirerende en interactieve evenement! Tijdens deze dag delen we hands-on tips en tricks om de aangeboden tools optimaal te benutten. Je zal vol motivatie en enthousiasme aan de slag gaan, en de eenvoud van de tools ervaren. Zo kun je ze effectief inzetten tijdens je lessen.

Mis deze kans niet! Schrijf je nu in en laat je inspireren. Samen creƫren we een dynamische leeromgeving waarin elke leerling kan groeien.

Tot dan!

šŸ“Diest

Maandag, 26 augustus

i3-Technologies HQ, Kleine Schaluinweg 7, 3290 Diest

šŸ“Brussel

Dinsdag, 27 augustus

Future Classroomlab , Rue de TrĆØves 61, 1040 Brussel

šŸ“Kortrijk

Donderdag, 29 augustus

EdTech Station, Hangar K, Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk

Programma

9:00 - 9:30

Registratie en welkom mƩt koffie en croissantje

9:30 - 10:00

Keynote-sessie ā€˜De toekomst van gebruikerservaringenā€˜

10:00 - 12:00

Hands-on workshops, keuze uit:

Bookwidgets

Een hands-on workshop voor alle beginnende leerkrachten die de basis van BookWidgets in de vingers willen krijgen

i3TOUCH

Ontdek de functionaliteiten van je scherm met een mooie basis en leer je huidige toepassingen en leermiddelen ook op je scherm te gebruiken. Ontvang handige tips & tricks om les te geven en een introductie tot i3LEARNHUB.

Smart Symbols

Ontdek tijdens deze hands-on workshop alle mogelijkheden van Smart Symbols door praktische oefeningen. Je kunt zelf leerlingen en activiteiten toevoegen in je eigen klasomgeving en ervaar zelf de meerwaarde van Smart Symbols. Je leert hoe je snel en efficiƫnt een op maat gemaakte (thematische) planning kunt maken voor jouw kleuterklas.

Plantyn

Ga aan de slag met Plantyn en leer via Scoodle toegang krijgen tot bordlessen in i3LEARNHUB. Deze bordlessen zijn perfect voor instructiemomenten en bieden kant-en-klaar lesmateriaal dat makkelijk interactief te gebruiken is. Leer hoe je deze lessen efficiƫnt kunt inzetten en volledig naar je eigen wensen kunt aanpassen.

12:00 - 13:00

Lunchpauze en demo shape robotics

13:00 - 15:00 Hands-on workshops, keuze uit:

i3LEARNHUB

in je klas gebruiken om lessen online voor te bereiden? Een sessie waarin je reeds de basis van de online bordsoftware kent,en vooral mooie oefeningen en toepassingen krijgt aangereikt.

BookWidgets

Een hands-on workshop voor alle beginnende leerkrachten die de basis van BookWidgets in de vingers willen krijgen

Plantyn

Ga aan de slag met Plantyn en leer via Scoodle toegang krijgen tot bordlessen in i3LEARNHUB. Deze bordlessen zijn perfect voor instructiemomenten en bieden kant-en-klaar lesmateriaal dat makkelijk interactief te gebruiken is. Leer hoe je deze lessen efficiƫnt kunt inzetten en volledig naar je eigen wensen kunt aanpassen.

Smart Symbols

Ontdek tijdens deze hands-on workshop alle mogelijkheden van Smart Symbols door praktische oefeningen. Je kunt zelf leerlingen en activiteiten toevoegen in je eigen klasomgeving en ervaar zelf de meerwaarde van Smart Symbols.

Je leert hoe je snel en efficiƫnt een op maat gemaakte (thematische) planning kunt maken voor jouw kleuterklas.

Ā 

15:00 - 15:30 Feedbackmoment en drankje
Inschrijven

Kom mee

Registreer nu en ontmoet andere professionals in het veld van gebruikerservaringen! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons event.

Inschrijven

In samenwerking met

Deelnemende partners

i3-Technologies biedt innovatieve oplossingen voor interactieve technologie in het onderwijs. DĆ© all-in-one onderwijstool.Ā Onze schermen zijn Ā ontworpen met leerkrachten in ons achterhoofd, zodat zij zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is: lesgeven. Breng lessen tot leven met een veelvoud aan apps en tools binnen handbereik. Leer hoe je een inter/actief leslokaal tot leven brengt!Ā 

BookWidgets is een content-creatie en evaluatie-platform voor alle leerkrachten. Met BookWidgets kunnen leerkrachten interactieve oefeningen en automatisch verbeterde opdrachten maken met meer dan 30 verschillende vraagtypes, onafhankelijk van welk vak je geeft.
Leerkrachten kunnen gemakkelijk BookWidgets-oefeningen integreren met hun vertrouwde leeromgeving zoals Smartschool, Google Classroom, MS Teams, en meer. Deze integratie maakt het ook mogelijk om leerling-resultaten live op te volgen en zo ook snel bij te sturen waar nodig.Ā Leerkrachten kunnen ook snel en efficiĆ«nt verbeteren via het verbeter-dashboard en waardevolle, persoonlijke feedback te geven aan de leerlingen.

Vanerum is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het leveren van innovatieve leeromgevingen voor onderwijsinstellingen. Ze bieden oplossingen zoals meubilair, technologie en al dan niet interactieve borden die specifiek zijn ontworpen om bij te dragen aan effectief leren in moderne educatieve omgevingen. Hun producten en diensten zijn gericht op het creƫren van functionele en inspirerende leeromgevingen die de educatieve ervaring verbeteren.

Shape Robotics is een gepassioneerd Deens Ed-tech team, genoteerd aan de NASDAQ, dat leermiddelen creƫert en nieuwe vaardigheden en competenties ontwikkelt die de generaties van vandaag voorbereiden op toekomstige banen. Hun experts ontwerpen, bouwen en testen robots voor de meest boeiende educatieve toepassingen en lessen.

i3-Technologies en uitgeverij Plantyn hebben sinds een paar jaar de krachten gebundeld om het digitaal aanbod van de Plantyn leermiddelen te versterken. Leerkrachten die in de klas aan de slag gaan met de kanjermethodes van Plantyn kunnen via Scoodle toegang krijgen tot de bordlessen in i3LEARNHUB. Deze bordlessen zijn een ideaal hulpmiddel ijdens de instructiemomenten in de klas. Kant-en-klaar lesmateriaal dat je snel en handig interactief kan inzetten. Tijdens deze workshop tonen we hoe je deze bordlessen efficiƫnt kan inzetten en hoe je deze volledig naar je hand kan zetten!

Tijdens deze hands-on workshop geven we een volledig beeld van de mogelijkheden van Smart Symbols aan de hand van oefeningen, je krijgt je eigen klas om zelf leerlingen en activiteiten toe te voegen. Zo kan je optimaal ervaren welke meerwaarde Smart Symbols voor jou en jouw klas kan betekenen.Je leert hoe eenvoudig het is om snel en efficiƫnt een (thematische) planning op maat op te stellen voor jouw kleuterklas.
We spelen ook even voor kleuter en gaan activiteiten kiezen en feedback geven op ons digitaal keuzebord. We leren snel observaties te maken met onze tablet of smartphone terwijl kleuters aan het spelen zijn. Je ontdekt hoe Smart Symbols jou kan helpen bij het mogelijk maken van gepersonaliseerd leren en bij het creƫren van een aanbod op maat van elke kleuter. Laat je tenslotte verrassen door de gedetailleerde inzichten die Smart Symbols biedt op vlak van de dagelijkse activiteiten van je kleuters en hun sociale interactie.